De tweede versie van de printen is binnengekomen. Nu met de grote jongens en de allerkleinsten gemonteerd. Dat scheelt een heleboel werk en tijd. Het solderen van de twee PLCC sockets is eenvoudig te doen, verder moeten nog een kleine elco, een draadbrug en de ESP8266 gemonteerd worden.
 
Na het monteren van deze componenten kan de CPLD geprogrammeerd worden. Dit ging nu gelijk goed. Daarna de print in een vrij slot van de PLUS-1 en testen maar. Gelukkig werkt het nu wel correct. De hardware is in orde bevonden!
 
Dan begint de lange weg van de de software. Gelukkig kan ik een groot deel vanuit het Atom project overnemen. Rondom deze driver en commando’s komt dan nog het framework om er een echte service ROM van te maken voor de Electron.  Het is inmiddels heerlijk zomers weer en met BeebASM en BeebEM kan ik lekker in de tuin hieraan ontwikkelen. Zo nu en dan eens even testen in de Electron of de laatste toevoegingen werken en dan weer verder. Gelukkig had ik al vrij snel wat primitieve software klaar om de overdracht van een nieuwe versie draadloos te doen. Tja, als je een WiFi board ontwikkelt wil je niet telkens je EEPROM opnieuw programmeren, toch?