Het print ontwerp is klaar. Om de print  (en daarmee ook de productiekosten) een beetje compact te houden zijn de afmetingen circa 100 bij 75 mm. Het was echter niet mogelijk om dit over twee lagen te routeren dus het is een ontwerp geworden met vier koperlagen. De binnenste twee lagen bevatten voornamelijk een ground-plane en een power-plane met de 5,0 en 3,3V spanningen.

Als centraal regelorgaan wordt een XC9572XL CPLD gebruikt. Deze verzorgt de aansturing van de geheugens en de UART maar dient daarnaast ook als level-shifter voor de verbinding tussen de UART (5V) en de ESP8255 (3,3V). Tevens zit er een frequentie-deler in de CPLD om uit het beschikbare 16MHz clock signaal dat uit de Electron komt een 1,8432MHz clock signaal te genereren waarmee de baudrate generator van de UART gevoed kan worden. Dat scheelt weer een kristal, dus kosten maar vooral ook plaats.

De module is verder ontworpen met gebruik in een BBC Master in het achterhoofd. De bestelling wordt geplaatst; ik ben benieuwd wat ik terug krijg van mijn Chinese vriendin….